Samsung RS7527THCSR Amerikaner køleskab uden vandtilslutning

(0) 0 anmeldelser
Udgået. Se alle amerikaner køleskabe

Energiforbrug/år

Energiforbrug/år

399 kWh

Energiklasse

Energiklasse

Isterningfunktion

Isterningfunktion

Kølekapacitet

Kølekapacitet

361 liter

Frysekapacitet

Frysekapacitet

209 liter

Gå til alle specifikationer

Testplacering

Samsung køleskabe
Nr. 27 ud af 0

Bedste Samsung køleskabe »

Alle køleskabe
Nr. 218 ud af 7

Bedste køleskabe »

Amerikaner køleskabe
Nr. 31 ud af 0

Bedste amerikaner køleskabe »

Ga Til Pris
Score
0
Pris 7.499 kr.
Testresultater
Energiklasse
Årligt energiforbrug 399 kWh
Kølekapacitet 361 liter
Frysekapacitet 209 liter
Indfrysningskapacitet 12 kg/døgn
Lydniveau 39 dB
Isterningefunktion
Vanddispenser
Højde 1789 mm
Bredde 912 mm
Score
0
Pris
7.499 kr.
Testresultater
Energiklasse
Årligt energiforbrug
399 kWh
Kølekapacitet
361 liter
Score
96
Pris
7.697 kr.
Testresultater
Energiklasse
Årligt energiforbrug
429 kWh
Kølekapacitet
394 liter
Score
94
Pris
19.495 kr.
Testresultater
Energiklasse
Årligt energiforbrug
359 kWh
Kølekapacitet
381 liter
Score
92
Pris
6.999 kr.
Testresultater
Energiklasse
Årligt energiforbrug
419 kWh
Kølekapacitet
405 liter
Score
92
Pris
12.999 kr.
Testresultater
Energiklasse
Årligt energiforbrug
Kølekapacitet

Sammenligning

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
(0.00) baseret på 0 anmeldelser 

Whiteaway.com
(0.00) 0 anmeldelser

WhiteAway er en stor dansk internet forhandler der primært beskæftiger sig med salg af hvidevarer.


Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.

Vidste du?

Samsung RS7527THCSR bruger omkring 957,6 kr. på el i løbet af et år. Til sammenligning bruger et almindeligt køleskab (uden fryser) i gennemsnit for 271,2 kr. og et køle-fryseskab bruger i gennemsnit for 0,0 kr. 

I beregningen tages udgangspunkt i en elpris på 2,4 kr./kWh, som er gennemsnitsprisen i Danmark.

Beskrivelse af Samsung RS7527THCSR

Samsung RS7527THCSR er et amerikanerkøleskab udført i et rustfrit stål design, som adskiller sig fra øvrige amerikanerkøleskabe ved ikke at være udstyret med vanddispenser og isterning funktion. På trods af at modellen ikke er udstyret med disse, så har den dog en lang række øvrige funktionelle funktioner, der er både tidsbesparende og ikke mindst giver optimal opbevaring af madvarerne. Den har blandt andet 2 separate kølesystemer, som sørger for at luften i fryseren forbliver tør, mens luften i køleskabet holder på fugten. Derudover er der automatisk afrimning af fryseren, så du ikke skal spilde tid og kræfter på at skulle klare det manuelt, samt er der ventileret køling som sikrer en ensartet temperatur på alle hylder i køleskabet. Temperaturen reguleres elektronisk via displayet på fronten og her er ligeledes adgang til en række smarte funktioner, såsom “superfrys”, feriemode og mere til. Alt i alt et køleskab, der med sin store kapacitet på 361 liter køl og 209 liter frys, passer rigtig godt til den større husstand med 5 + medlemmer. Endvidere er lydniveauet under drift på blot 39 dB, hvilket gør modellen til et støjsvagt bekendtskab.

 

Fleksibilitet og indretning

Samsung RS7527THCSR er udstyret med et LED-tower, der løber langs bagvæggen i både fryser og køleskab. Det afgiver ikke nogen varme i modsætning til traditionel belysning og der skal derfor bruges mindre energi på at holde temperaturen nede. Derudover er det typisk i stand til at holde i hele skabets levetid, så man ikke skal til at udskifte efter en periode.

 
Køleskab: I forhold til indretningen af køleskabet, så er der ikke alene masser af plads, men ligeledes en god fleksibilitet. 5 hylder af sikkerhedsglas kan hver især justeres i højden, så man kan indrettet efter ønske. Derudover er der 2 grøntsagsskuffer i bunden af skabet, som sørger for at frugt & grønt opbevares i optimal luftfugtighed, samt er der 4 hylder i lågen.

 
Fryseskab: Fryseren er indrettet med 2 skuffer og 4 hylder. Derudover er der god opbevaringsplads i lågen med hele 5 hylder og der kan nedfryses 12 kg / døgn.

 

Separate kølesystemer

Samsung RS7527THCSR er udstyret med 2 kølesystemer, der sørger for at køle hvert kammer uafhængigt af hinanden. Med andre ord sikres der at luften i fryseren forbliver tør, således frysevarerne opbevares optimalt, samt vil luften i køleskabet holde på fugten, hvilket ligeledes har til formål at sikre bedst mulig holdbarhed for kølevarerne.

 

Automatisk afrimning og ventileret køl

Ved Samsung RS7527THCSR hører afrimningen fortiden til. Fryseren sørger med jævne mellemrum for at afrime sig selv, så du ikke skal bruge tid på at gøre det manuelt. Den automatiske afrimning er dog ligeledes en stor force i forhold til energiforbruget, da den sørger for at holde det på et konstant niveau. Det skyldes at der ikke skal ret meget frost til, før at energiforbruget kommer til at stige markant.

 
Ventileret køl derimod er placeret i køleskabet. Det er med andre ord små ventiler, som er placeret over hver hylde i køleskabet og derved sørger for temperaturen holdes ens i hele skabet. Derved er der ikke nogen hylder, som er koldere end andre, hvilket der ofte kan være tendens til ved køleskabe som ikke har ventileret kølesystem.

 

Mål

178,9 cm x 91,2 cm x 67,2 cm (højde x bredde x dybde).

Læs mere om Samsung RS7527THCSR amerikaner køleskab her.

Specifikationsliste

Energiforbrug

Energiklasse
Årligt energiforbrug 399 kWh Gennemsnittet er 0 kWh
Årlig elpris 957,6 kr. Gennemsnittet er 0,0 kr.

Kapacitet

Kølekapacitet 361 liter
Frysekapacitet 209 liter

Funktionalitet

Indfrysnings-kapacitet 12 kg/døgn
Lydniveau 39 dB
Isterning funktion Nej
Vanddispenser Nej

Dimensioner og vægt

Feedback

Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...