Bedste vinkøleskabe (Januar 2018)

Find de 10 vinkøleskabe der får de bedste anmeldelser.

90
#1
Caso CS630 WineDuett 21
Vinkøleskab
✓ 4.7 ud af 5 (21 brugere)
kr 1.995
Se forhandlere »
84
#2
Vestfrost FZ365W
Vinkøleskab
✓ 4.5 ud af 5 (13 brugere)
kr 7.703
Se forhandlere »
82
#3
Vestfrost FZ414W
Vinkøleskab
✓ 4.3 ud af 5 (16 brugere)
kr 12.525
Se forhandlere »
80
#4
Vestfrost VKG 571
Vinkøleskab
✓ 4.3 ud af 5 (13 brugere)
kr 5.216
Se forhandlere »
78
#5
Candy CCVA 155 GL
Vinkøleskab
✓ 4.1 ud af 5 (23 brugere)
kr 2.199
Se forhandlere »
loading icon

Bedste tilbud lige nu...

Der er i øjeblikket ingen tilbud i denne kategori

Vis alle vinkøleskab tilbud

Score 90% 84% 82% 80% 78%
Caso CS630 WineDuett 21 Vestfrost FZ365W Vestfrost FZ414W Vestfrost VKG 571 Candy CCVA 155 GL
4,7
21 anmeldelser
4,5
13 anmeldelser
4,3
16 anmeldelser
4,3
13 anmeldelser
4,1
23 anmeldelser
Pris 1.995 kr 7.703 kr 12.525 kr 5.216 kr 2.199 kr
Testresultater
Energiklasse
Årligt energiforbrug 235 kWh 218 kWh 129 kWh 213 kWh 145 kWh
Antal flasker 21 flasker 197 flasker 197 10 42 flasker
Lydniveau 45 dB 42 dB 40 dB 43 dB 45 dB
Ventileret køl Ukendt
LED belysning
UV beskyttelse
Antal kølezoner 2 2 2 1 1
Vendbar dør
Antal hylder 7 6 7 5 7

Valg af vinkøleskab

Vigtigste pointer:

De vinkøleskabe der er bedst, er Vestfrost FZ365W, Vestfrost FZ414W og Vestfrost VKG 571 ifølge vores test af vinkøleskabe.

Hvilket vinkøleskab er bedst?

Vi er kommet frem til Vestfrost FZ365W som værende det bedste vinkøleskab. Dette er vi på baggrund af anmeldelser givet af brugerne, hvilket betyder Vestfrost FZ365W er det vinkøleskab med størst tilfredshed blandt brugerne.

Hvilket Vestfrost vinkøleskab er bedst?

På Test-køleskab.dk har vi vurderet Vestfrost FZ414W til at være det bedste valg af vinkøleskab fra Vestfrost.

Vælg det rette vinkøleskab

Mange mennesker bruger en del penge på vin. Derfor er det også en rigtig fin idé at sørge for, at du får mulighed for at servere vinen, så den smager bedst muligt. Vinens smag og alle de nuancer, som den indeholder, er i høj grad bestemt af de ydre, fysiske forhold. Forhold som temperatur og luftfugtighed. Men vinen skal også beskyttes mod stærkt lugtende fødevarer, og hvis der er tale om vine af ældre dato, er det også meget vigtigt, at flasken opbevares stabilt.

 

I det følgende vil vi gennemgå de forhold, du skal rette din opmærksomhed mod, når du gerne vil anskaffe dig et vinkøleskab. På den måde er du sikker på, at du ved, hvad du skal kigge efter, så du ikke køber katten i sækken.
 
Fritstående eller integrerbart vinkøleskab
Afhængigt af hvor du vil placere dit vinkøleskab, skal du tage stilling til, om det skal være fritstående eller integrerbart. De fleste vinkøleskabe kan anvendes på begge måder, så det er i virkeligheden et spørgsmål om smag og behag.
 
Fritstående vinkøleskab
Et fritstående vinkøleskab kan placeres lige præcis dér, hvor du vil have det. Du skal selvfølgelig sørge for, at der er en stikkontakt i nærheden, så du kan få strøm til vinkøleskabet. Det fritstående vinkøleskab egner sig eksempelvis godt til at stille i en kælder, hvor der ikke er det samme behov for, at det skal passe ind til resten af omgivelserne.
 
Integrerbart vinkøleskab
Med et integrerbart vinkøleskab kan du få en model, som kan placeres i eksempelvis køkkenet. Her kan det på elegant vis være med til at tegne billedet af et smukt køkken, hvor mad og vin spiller en stor rolle. Du skal være opmærksom på vinkøleskabets mål, hvis det skal bygges ind i køkkenet, ligesom designet vil spille en større rolle, når du skal kigge på vinkøleskabet det meste af tiden.
 
Serveringsvinkøleskab - den hurtige løsning
Med et serveringsvinkøleskab kan du hurtigt og let give dine vine præcis den temperatur, du ønsker. Du skal vælge dette vinkøleskab, hvis din samling af vinde ikke er så stor, men du alligevel har lyst til hurtigt at kunne servere et glas veltempereret vin.
 
Energiklasse
Vi får flere og flere hvidevarer og elektroniske apparater ind i vores hjem. Og vi skal huske at være opmærksomme på, at de forbruger strøm. Derfor er det en god idé at være på udkig efter et vinkøleskab med en passende energimærkning. Energiklassen er bestemmende for energiforbruget og derfor i sidste ende også for din pengepung og miljøet. Vælger du et vinkøleskab med en mærkning, der ikke er lavere end A+, er du godt på vej.
 
Lydniveau
I de tilfælde hvor dit vinkøleskab skal spille en central rolle i eksempelvis indretningen af dit køkken, er det bestemt også en god idé, at du ser på, hvor meget det larmer. Måske kommer du til at have både almindeligt køleskab og vinkøleskab i køkkenet. Hver for sig er det ikke sikkert, at de støjer særligt meget - men sammen kan lyden faktisk blive generende. Vælg derfor altid et vinkøleskab, hvis decibel-niveau ikke er for højt.
 
Hvor meget vin er der plads til?
Det er også interessant og vigtigt at undersøge, hvor meget vin skabet kan rumme. Du kan få vinkøleskabe, der kun har plads til enkelte flasker, men på den anden side kan du også købe et vinkøleskab, som har langt mere plads. I de store vinkøleskabe kan du let gemme et par hundrede flasker væk. Men du må altid foretage en individuel vurdering, hvor du både skal tage hensyn til den plads, du har i dit hjem og ikke mindst antallet af flasker, du ønsker at opbevare i dit vinkøleskab. Derfor er det svært at sige, hvilken størrelse du skal vælge.
 
En eller flere kølezoner?
I modsætning til et almindeligt køleskab, som hele tiden forsøger at opretholde den samme temperatur i hele køleskabet, er det anderledes med et vinkøleskab. Du kan sagtens købe et vinkøleskab, der kun har en kølezone og derfor har samme temperatur i hele skabet. Er du derimod mere interesseret i at kunne opbevare måske både rød- og hvidvin, kan du også få fat i et vinkøleskab, der er udstyret med mere end én kølezone. Det betyder, at vinkøleskabet kan operere med flere forskellige temperaturer, uden at det går ud over kvaliteten af vinen.
 
Beskyt vinen mod UV-stråling
Ligesom du gerne vil sørge for, at din vin opnår en passende temperatur og konstant er udsat for den rette fugtighed, skal du faktisk også tænke på, at vin nedbrydes af UV-stråling. Heldigvis fås de allerfleste vinkøleskabe i dag med beskyttelse mod netop UV-stråling, og det ser også ud til, at de lidt billigere modeller er ved at få den funktion.

 

Det kan ikke understreges nok, at det er vældigt vigtigt, at du sørger for at se dig ordentligt for, når du køber et vinkøleskab. Du skal først og fremmest tænke på, hvad dit behov er, og hvilken primær funktion vinkøleskabet skal have. Måske vil du bruge det til øjeblikkelig temperering af vine, eller også er du i langt højere grad ude efter et vinkøleskab, som du først og fremmest vil bruge som opbevaringsplads. Alle disse hensyn kræver forskellige vinkøleskabe.