7 Bedste Electrolux Køleskabe (August 2018)

Liste over de 7 Electrolux køleskabe, der klarer sig bedst i test og bedst blandt 3.184 anmeldelser.

Sortér efter

Mærke

 • Electrolux(12)

Egenskaber

 • Testvinder(2)

Antal anmeldelser

 • 0 - 500 anmeldelser
 • 500 - 1000 anmeldelser
 • 1000 - 2000 anmeldelser
 • 2000+ anmeldelser

Pris

Min. 999 kr. - Maks. 15.379 kr.

#1
Electrolux ERF2004AOW Electrolux ERF200...
Almindeligt køleskab
✓ 4.6 ud af 5 (78 brugere)
1.804 kr
91
#2
Electrolux ERF4114AOW Electrolux ERF411...
Almindeligt køleskab
"Testvinder" - Tænk.dk 12/2015
✓ 4.3 ud af 5 (114 brugere)
3.999 kr
88
#3
Electrolux ERF1904FOW Electrolux ERF190...
Køleskab med fryseboks
✓ 4.5 ud af 5 (31 brugere)
1.999 kr
87
#4
Electrolux ERF2504AOW Electrolux ERF250...
Almindeligt køleskab
✓ 4.3 ud af 5 (86 brugere)
2.199 kr
86
#5
Electrolux ERF4114AOX Electrolux ERF411...
Almindeligt køleskab
"Testvinder" - Tænk 12/2015
✓ 4.3 ud af 5 (37 brugere)
3.999 kr
86
#6
Electrolux EJ2301AOW2 Electrolux EJ2301...
Køle-fryseskab
✓ 4.2 ud af 5 (76 brugere)
2.374 kr
84
#7
Electrolux EN3602MOW Electrolux EN3602MOW
Køle-fryseskab
✓ 4.6 ud af 5 (10 brugere)
3.749 kr
00
#8
Udgået: Electrolux ENN2854COW Electrolux ENN285...
Integrerbar køle-fryseskab
✓ 4.3 ud af 5 (17 brugere)
5.223 kr
82
Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter.  Læs mere...
loading icon

Hvad mener du om køleskabene fra Electrolux?


0

0

Specifikationer for Electrolux køleskabe

Her kan du få et indblik i, hvordan specifikationerne for de 4 tilgængelige Electrolux køleskabe i vores køleskab test fordeler sig.

Energiforbrug

Electrolux køleskabene har et årligt energiforbrug, der varierer fra 117-130 kWh. Dette giver i gennemsnit Electrolux køleskabene en elpris på 292,8 kr. i løbet af et år.

Det gennemsnitlige energiforbrug blandt alle køleskabe er på 117 kWh.

Kølekapacitet

Kølekapaciteten blandt Electrolux køleskabene varierer fra 196-395 liter. Den gennemsnitlige kapacitet blandt alle modellerne er på 297 liter.

Lydniveau

Det mest stille Electrolux køleskab har et lydniveau på 38 dB, mens det mest larmende Electrolux køleskab har et lydnvieau på 39 dB.

Køleskabe fra Electrolux

”Electrolux – shape living for the better” lyder det fra Electrolux, når man spørger dem i forhold til deres motto, og det er også et firma, der lever op til mottoet. Electrolux udvikler og producerer mange forskellige produkter og apparater til blandt andet boligen. Det er blandt andet gældende for produkter inden for følgende kategorier:

 • Hvidevarer
 • Husholdningsprodukter
 • Varmepumper
 • Electrolux forsøger altså at forme livet på en bedre måde, hvilket ifølge Electrolux mener skal gøres gennem at benytte deres produkter til forskellige gøremål i hverdagen. Derudover er deres køleskabe også af en særdeles god kvalitet, og de indeholder også en hel del forskellige funktioner, der gør, at køleskabet er lettere at vedligeholde, mens det også kan holde maden frisk over en længere periode. For Electrolux er det vigtigt at lave nogle gode, effektive og lækre produkter til forbrugeren, hvilket de i høj grad når i mål med ved mange af deres forskellige produkter. Designet spiller også en særdeles stor rolle hos Electrolux, hvor de forsøger eksempelvis at skabe køleskabe, der er mulige at implementere i moderne boliger såvel som mere traditionelle boliger. Electrolux skaber produkter til alle, der kan gøre livet en smule lettere og fylde det med mere kvalitet.

  Electrolux’ grundlæggelse og historie

  Tilbage i 1900 blev det firma, der over det seneste århundrede blev udviklet til Electrolux, grundlagt med henblik på at producere petroleumslamper. Op gennem tiderne har Electrolux udviklet sig fra at være et af de førende firmaer inden for produktion af petroleumslamper til at være førende inden for udvikling af mange forskellige produkter inden for flere forskellige kategorier. Alt sammen er dog skabt med henblik på at lave løsninger, der kan gøre hverdagen bedre og fylde den med kvalitet.
  I den sidste halvdel af det seneste århundrede blev det en meget gængs ting at have forskellige husholdningsprodukter i hjemmet, der hjalp med de daglige gøremål. Det er eksempelvis gældende i henhold til vaskemaskiner, opvaskemaskiner, ovne, køleskabe, frysere og lignende. Alt sammen gjorde det lettere at få løst de forskellige gøremål i hverdagen, mens det også blev muligt at holde forskellige fødevarer i hjemmet, da man kunne køle dem ned. Dette marked begyndte Electrolux at komme ind på, hvilket de har gjort med succes – blandt andet med deres mange gode køleskabe.

  Mere om køleskabene fra Electrolux

  Der findes mange forskellige køleskabe fra Electrolux, og disse har forskellige specifikationer og teknologier, som kan være værd at have øje for, når man er på jagt efter et nyt køleskab.

  Køleskabets størrelse
  Hos Electrolux tilbydes flere forskellige køleskabe i forskellige størrelser, og det er eksempelvis gældende for det fritstående køleskabe, der er i fuld højde. Dette er en høj variant, og denne egner sig godt i køkkener, hvor der er god plads til det. Har man derimod et lidt mere komprimeret køkken, kan det være en fordel med et mindre køleskab. Dette er også muligt at få hos Electrolux, hvor det også er muligt at få køleskabe i halv højde. Det giver langt flere implementeringsmuligheder i et mindre køkken, hvormed man bedre kan få udnyttet pladsen i et lille køkken.

  Indbygning eller fritstående
  Hos Electrolux udbydes køleskabe, der er mulige at indbygge, mens der også findes fritstående køleskabe. De fritstående varianter egner sig til køkkener, hvor det er meningen, at køleskabet skal stå frit og ikke integreres direkte i køkkenet i eksempelvis en skabsniché. Indbygningskøleskabet er selvsagt en model, der er mulig at integrere i eksempelvis køkkenets skabsparti. Dette kan være en fordel, da det er muligt at udnytte pladsen bedre, da køleskabet ikke skal stå ude i køkkenet. Fritstående varianter er også mulige at sætte ind i en niche i køkkenet, men den fastmonteres ikke med hængsler, som indbygningsmodellen gør.

  Soft-lukningssystem
  Hos Electrolux smækker de ikke med dørene, og det er heller ikke gældende i forhold til køleskabet. Med soft-lukningssystem lukkes døren altid stille, roligt og blødt. Det gør først og fremmest, at man sagtens kan stille flasker, madvarer og lignende i dørens rum, uden man skal bekymre sig for, at det ryger ud, når man lukker for køleskabet.

  Intelligent fugtighedsstyring
  I nogle af køleskabene fra Electrolux findes også intelligente systemer, der styrer fugtigheden i køleskabet. Det gør, at miljøet i køleskabet ikke er for tørt, men det derimod holder sig passende fugtigt, således madvarerne kan holde sig en hel del længere tid. Dette vil især være at mærke på grøntsager, frugter og lignende, der vil holde længere i et mere fugtigt miljø.

  Hvilket Electrolux køleskab er bedst?

  I Danmark er Electrolux en af de populære mærker inden for køleskabe. Modellen Electrolux EC4231AOW er det Electrolux køleskab, vi er kommet frem til er det bedste valg, baseret på de brugeranmeldelser vi har fundet af de enkelte modeller, samt resultater i test.
  På en andenplads kommer Electrolux køleskabet, Electrolux ERF2004AOW.

  Er Electrolux det bedste køleskabsmærke?

  Hvilket køleskabsmærke er bedst? I vores brugerafstemning om de bedste køleskabsmærker har 12 brugere stemt.
  Electrolux har i alt fået 0 stemmer, hvoraf er positive.

  4 brugere er enige med dig!!
  1 1 brugere er enige med dig!!
  1 brugere er enige med dig!!
  1 brugere er enige med dig!!
  1 brugere er enige med dig!!
  1 brugere er enige med dig!!
  brugere er enige med dig!!
  brugere er enige med dig!!
  brugere er enige med dig!!
  brugere er enige med dig!!
  brugere er enige med dig!!
  brugere er enige med dig!!
  brugere er enige med dig!!
  brugere er enige med dig!!
  brugere er enige med dig!!
  brugere er enige med dig!!
  1 brugere er enige med dig!!
  brugere er enige med dig!!
  brugere er enige med dig!!
  1 brugere er enige med dig!!
  brugere er enige med dig!!
  brugere er enige med dig!!
  brugere er enige med dig!!
  brugere er enige med dig!!