0 Bedste Integrerbare Køleskabe (Oktober 2022)

Liste over de 0 integreret køleskabe, der klarer sig bedst i test og bedst blandt 195 anmeldelser.

Sortér efter

Mærke

  Udgået Bosch KIR41AF30 Bosch KIR41AF30
  Integrerbart køleskab
  ✓ 4.5/5 (195 brugere)
  5.399 kr.
  Udgået Bosch KIR24V21FF Bosch KIR24V21FF
  Integrerbart køleskab
  ✓ 0.0/5 (0 brugere)
  3.848 kr.
  Udgået Gorenje RI4181AW Gorenje RI4181AW
  Integrerbart køleskab
  ✓ 0.0/5 (0 brugere)
  4.494 kr.
  Udgået Siemens KI81RAF30 Siemens KI81RAF30
  Integrerbart køleskab
  ✓ 0.0/5 (0 brugere)
  4.399 kr.
  Udgået Siemens KI41RAF30 Siemens KI41RAF30
  Integrerbart køleskab
  ✓ 0.0/5 (0 brugere)
  6.899 kr.
  Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter.  
  loading icon

  Bosch KIR41AF30 Gorenje RI4181AW Siemens KI81RAF30 Siemens KI41RAF30 Bosch KIR24V21FF
  Score
  90 100
  0 100
  0 100
  0 100
  0 100
  (4.5)
  195 anmeldelser
  (0)
  0 anmeldelser
  (0)
  0 anmeldelser
  (0)
  0 anmeldelser
  (0)
  0 anmeldelser
  Pris 5.399 kr. 4.494 kr. 4.399 kr. 6.899 kr. 3.848 kr.
  Testresultater
  Energiklasse
  Årligt energiforbrug 105 kWh 144 kWh 116 kWh 105 kWh 132 kWh
  Kølekapacitet 211 liter 326 liter 319 liter 214 liter 224 liter
  Lydniveau 33 dB 40 dB 37 dB 33 dB 34 dB
  Ventileret køl
  LED belysning
  Anti-Fingerprint
  Højde 1221 mm 1775 mm 1772 mm 1221 mm 1225 mm
  Integrerbar
  Fungerer i rumtemperatur 10-43 °C 10-43 °C 10-43 °C

  Om integrerbare opvaskemaskiner

  Et køleskab er ikke blot noget, der skal sørge for at holde fødevarer, drikkevarer og lignende kolde. Køleskabet skal nemlig også stå i køkkenet, og det er herfor også vigtigt, at køleskabet passer ind i køkkenets stil. Det kan dog sommetider være udfordrende at få et køleskab i standardfarver til at passe godt ind i køkkenet, hvorfor det kan være en fordel med et integrerbar køleskab. På de fleste integrerbare køleskabe er det nemlig muligt at montere en skabslåge på køleskabets låge, hvormed man får en front, der er identisk med de øvrige skabslåger i køkkenet. Dermed kan man lettere få skabt et personligt udtryk i køkkenet, da det er op til en selv, hvorledes køleskabets front skal se ud.

  Forskellige perspektiver på de integrerbare køleskabes størrelse

  Der findes mange forskellige modeller af integrerbare køleskabe. Her er det blandt andet vigtigt at have fokus på køleskabets størrelse. De fleste udbydere af køleskabe oplyser forskellige mål på integrerbare køleskabe:

 • Indbygningshøjde
 • Indbygningsbredde
 • Indbygningsdybde
 • Derigennem oplyses det altså, hvor meget plads det givne køleskab har behov for. Skal man købe nyt køleskab, fordi det gamle er forældet, ude af drift eller lignende, er det især med et integrerbar køleskab vigtigt, at køleskabet er i de samme mål. Derved er der mulighed for, at den samme skabsfront kan benyttes, mens det er sikkert, at køleskabet vil passe ind. Hvis køleskabet skal integreres i et nyt køkken eller et sted, det ikke har været placeret før, er det vigtigt at have øje for målene. I forlængelse af dette skal det også nævnes, at mange køkkenudbydere tilbyder køleskabsløsninger, således det bliver let at integrere køleskabet i et speciallavet skab.
  Indbygningsmålene er de mål, der skal være til rådighed for at køleskabets kan integreres. Det vil også sige, at køleskabets rigtige mål vil være 1-10 mm mindre på hvert led. Det er nemlig selve køleskabets mål, der skal måles i forbindelse med udarbejdelsen af fronten til køleskabet. Der findes nemlig integrerbare køleskabe i flere forskellige størrelser. Der findes de høje køleskabe, der benyttes i de fleste køkkener, men det er også muligt at få de lavere varianter, såfremt der ikke er plads til eller behov for en højere variant i køkkenet.
  Udover mål i forhold til indbygning og front til køleskabet, er det også vigtigt at have øje for køleskabets kapacitet. Der er naturligvis en sammenhæng mellem køleskabets mål samt køleskabets kapacitet. Der vil dog være nogle variationer, hvor nogle køleskabe med tilsvarende mål vil have forskellige kapaciteter. Køleskabets kapacitet opgives i liter, hvorigennem man bedre kan få en fornemmelse af, hvad der kan være i køleskabet. Det er ganske normalt, at køleskabe i fuld højde på omkring 180 cm vil have en kapacitet på omkring 320 liter, mens et køleskab på omkring 87 cm i højde har en kapacitet cirka på 140 liter.

  Energiklasse og teknologier

  Køleskabe er som mange andre elektroniske produkter indgivet i energiklasser. Jo bedre energiklasse køleskabet er i, jo mindre strøm vil den benytte. Derigennem vil man i de fleste tilfælde også kunne konkludere, at et køleskab i en bedre energiklasse vil være billigere i drift sammenlignet med et køleskab i en lavere energiklasse. Qua det faktum, at køleskabene oftest har en lang levetid, kan det være en fordel at investere i et køleskab i en bedre energiklasse, da man over tid vil kunne spare penge i forhold til driften.
  De forskellige køleskabe vil også være udstyret med forskellige teknologier og funktioner. Eksempelvis fås nogle køleskabe med en SoftClose dørlukning. Det kan en gang imellem ske, at man tror, køleskabet er lukket, men at det faktisk ikke er lukket helt. Dette leder til et forholdsvist stort energispild, da køleskabet skal kompensere for den kulde, køleskabet mister, når lågen er lidt åben. Den nævnte teknologi vil sørge for, at dette ikke sker ved at lukke døren automatisk i, hvis ikke den er blevet lukket helt.
  En anden teknologi, der implementeres i nogle køleskabe, er PowerCooling, der sikrer, at de varer, man placerer i køleskabet, hurtigt køles ned til den temperatur, der er i køleskabet. Derudover vil den også være med til at holde temperaturen jævn i hele køleskabet. Man ved via. fysiske love, at varmen altid vil stige opad, hvormed der vil være risiko for fordeling af temperaturen i køleskabet. Dette undgår man blandt andet med denne funktion. Det er bedre for fødevarerne.
  Nogle fødevarer i form af salater, grøntsager og lignende har behov for en lavere fugtighed end andre fødevarer. Herfor er der i nogle køleskabe også indsat en boks, hvori det er muligt at regulere på luftfugtigheden, alt efter hvad der befinder sig i boksen. Dette giver et mere fleksibelt køleskab, og det er muligt at forlænge holdbarheden på nogle fødevarer herigennem.

  Hvilket integrerbar køleskab er bedst?

  Hos Test-køleskab.dk er vi kommet frem til Bosch KIR41AF30 som det bedste integrerbare køleskab. Vurderingen af, hvilke modeller der er bedst, har vi lavet på baggrund af anmeldelser og eksterne test af de enkelte køleskabe.