Bedste Miele køleskabe i Februar 2018

Find de Miele køleskabe der klarer sig bedst i test og får de bedste anmeldelser.

loading icon

Bedste tilbud lige nu...

44%
Liebherr IG 101...
8.550,-
4.799,-
41%
Samsung RS7768F...
15.499,-
9.199,-
34%
Whirlpool WHS 1...
3.103,-
2.039,-
30%
Scandomestic BS...
2.599,-
1.819,-
30%
Fisher & Paykel...
25.999,-
18.199,-

Vis alle køleskab tilbud
Om køleskabe fra Miele

Følgende fodele fortæller Miele selv, at der er ved at vælge deres køleskabe på deres hjemmeside Miele.dk.

  • Perfect fresh: Gør at levnedsmidler holder sig friske længere tid, sammenlignet med i en almindelig køledel. De værdifulde vitaminer og mineraler bevares på denne måde.
  • Master Fresh: Dette er en funktion, der kun omfatter nogle af Miele's køleskabe. Hos disse fås fugtighedsregulerende MasterCool-skuffer, hvor du kan opbevare dine levnedsmidler i individuelt optimeret klima. Her ligger køletemperaturen på omkring 0 grader og luftfugtigheden holdes optimal. Det er et perfekt sted at placere frugt og grønt. (Denne teknologi kaldes hos mange andre producenter for 0-zone skuffe).
  • Flexilight: Elexilight er en LED-glashyldebelysning, der giver et godt overblik over fødevarerne. Lyset er integreret i hylden.
  • Dynacool: Med denne funktion cirkuleres luften regelmæssigt via en ventilator, hvilket fordeler temperatur og luftfugtighed optimalt. Funktionen kendes også som "ventileret køl" hos andre køleskabe.

Både temperatur og luftfugtighed er vigtige faktorer ved perfekt opbevaring af levnedsmidler og vine. Med DynaCool cirkuleres luften regelmæssigt via en ventilator, hvorved både temperatur og luftfugtighed fordeles optimalt.

Om Miele

Miele er et tyske firma, der blev grundlagt tilbage i 1899. Mærket er særlig kendt for sin lange levetid, der for nogle produkter, heriblandt opvaskemaskiner, vaskemaskiner og støvsugere, er markedets længste med en holdbarhedstid på omkring 20 år.
Denne lange levetid har gjort Miele til et af de førende producenter i Europa inden for hvidevarer. Den lange levetid som Miele's produkter typisk har, betyder dog også at prisen typisk ligger i den højere ende, sammenlignet med andre producenters.