Bedste amerikaner køleskabe i September 2017

På baggrund af anmeldelser er vi kommet frem til, hvilke amerikaner køleskabe der er bedst.

88
#1
LG GSL760PZXV
Amerikaner køleskab
✓ 4.6 ud af 5 (21 brugere)
DKK 6.499
Se forhandlere »
88
#2
Samsung RS7567THCWW
Amerikaner køleskab
✓ 4.6 ud af 5 (20 brugere)
DKK 7.599
Se forhandlere »
88
#3
Samsung RS7527THCSR
Amerikaner køleskab
✓ 4.6 ud af 5 (16 brugere)
DKK 7.784
Se forhandlere »
86
#4
Bosch KAN58A55
Amerikaner køleskab
✓ 4.6 ud af 5 (14 brugere)
DKK 13.689
Se forhandlere »
84
#5
Samsung RS7567THCBC
Amerikaner køleskab
✓ 4.4 ud af 5 (18 brugere)
DKK 7.199
Se forhandlere »
loading icon

Bedste tilbud lige nu...

35%
LG GSL760PZXV a...
9.999,-
6.499,-
24%
LG GSJ761PZTZ a...
16.999,-
12.999,-
13%
Fisher & Paykel...
25.999,-
22.499,-
11%
Bosch KAN58A55 ...
15.295,-
13.689,-
6%
LG GSL761PZUZ a...
16.999,-
15.999,-

Vis alle amerikaner køleskab tilbud
Vælg det rigtige amerikanerkøleskab

Hvis du har fået lyst til at købe et amerikanerkøleskab, er der en del ting, som du skal tænke på. Det viser sig nemlig, at et amerikanerkøleskab på flere punkter adskiller sig fra de ordinære køleskabe, som størstedelen af danskerne har i deres hjem. Men et amerikanerkøleskab kan også bidrage med en æstetik og en funktionalitet, som du ikke før har set magen til.

 

Du skal huske at gøre dig tanker om de behov, din familie har, så du får valgt det rigtige køleskab. I det følgende vil vi hjælpe dig med at blive klogere på, hvilke ting du skal tænke over, hvis du gør dig tanker om anskaffe dig et amerikanerkøleskab.
 
Vær ekstra opmærksom på størrelsen
Et amerikanerkøleskab er i udgangspunktet et meget stort køleskab. Derfor er der helt praktisk flere ting, du skal være opmærksom på i den forbindelse. Du skal være sikker på, at du har plads til det i køkkenet - og du skal desuden være sikker på, at du faktisk kan få det ind i huset. Så inden du går ud og køber et smukt amerikanerkøleskab, er det frem med målebåndet - på den måde er du sikret mod en ubehagelig overraskelse, efter købet er foretaget.

 

Hvis du finder ud af, at du har nok plads til amerikanerkøleskabet, skal du huske dig selv på, at køleskabet kommer til at være en dominerende kraft i køkkenet. Men en fantastisk hjælp.
 
Energiklasse
Som med alle andre elektriske apparater og nok i særdeleshed hvidevarer, som vi bruger dagligt, er det rart at vide, hvor meget energi det forbruger. Det spiller en rolle med hensyn til flere ting, men vigtigst er din pengepung og miljøet omkring os. Der er en udbredt misforståelse, hvor det fejlagtigt antages, at amerikanerkøleskabe er storforbrugere af el. Det er ikke en korrekt antagelse. Som med alle andre hvidevarer kan du købe et amerikanerkøleskab, der topper energimærkningen.
 
Kapacitet
I og med at amerikanerkøleskabe er så store, er der også rigelig med plads til både at fryse og køle fødevarer. De flest amerikanerkøleskabe er så store, at der er plads til mad til den helt store familie. Men du skal alligevel gøre dig tanker om det antal liter, som producenten opgiver. Det er nemlig også en dårlig idé at købe et amerikanerkøleskab, der er for stort. Manglen på varer i køleskabet er skidt for energiforbruget, og du får ikke brugt køleskabet på ordentlig vis.
 
Fryserens kvalitet
En af de andre ting, du skal være opmærksom på i forbindelse med et amerikanerkøleskab, er det, at køleskabet indeholder en fryser. Det er dejligt at have en fryser lige ved hånden, så du slipper for at skulle gå et andet sted hen med de fødevarer, der skal fryses. Fryseren i et amerikanerkøleskab er overordnet set af god kvalitet, men du bør undersøge dens indfrysningskapacitet. Indfrysningskapaciteten dækker over, hvor mange kilo fryseren kan fryse pr. døgn og er et vigtigt parameter, hvis du ofte skal fryse større mængder mad.
 
Lydniveau
Amerikanerkøleskabet vil helt naturligt komme til at indtage en central plads i køkkenet. Derfor er det også meget vigtigt, at du sørger for at kigge efter et amerikanerkøleskab, som har et fornuftigt lydniveau.

 

Hvis du ikke er bekendt med decibel-tabellen, kan du som udgangspunkt regne med, at 40 dB(A) svarer til en dæmpet samtale. Sørg for at købe et amerikanerkøleskab, der ikke larmer alt for meget. Det naturlige samlingspunkt i køkkenet skal gerne bibeholdes og ikke generes af et larmende apparat.
 
Design
Et amerikanerkøleskab er lækkert at se på. Så enkelt er det. De blanke flader og den lækre finish er en af grundene til den stigende popularitet. Derfor skal du også være sikker på at købe dig et amerikanerkøleskab, der virkelig siger dig noget. Tænk på, at det vil komme til at optage megen plads i dit køkken, og du vil skulle se på det i mange år fremover.

 

Derfor skal du også tage højde for, at det kan ændre den måde, du ser dit køkken på. Amerikanerkøleskabet er meget potent og vil i høj grad komme til at dominere det udtryk, som dit køkken har. Derfor er det vigtigt, at du tænker dig godt om, inden du investerer i sådan et køleskab.
 
Ekstrafunktioner
Se, nu kommer vi til noget af det, der virkelig er interessant med hensyn til et amerikanerkøleskab. De fleste amerikanerkøleskabe har et væld af ekstrafunktioner, der er med til at gøre købet af et amerikanerkøleskab til en helstøbt oplevelse.

 

Som du sikkert allerede ved, kan du blandt andet få frisk vand og isterninger direkte fra køleskabet. Men der er også mulighed for, at amerikanerkøleskabet kan lave knust is til dig. Derudover har amerikanerkøleskabet normalt en lang række af andre funktioner, der er med til at forbedre funktionaliteten.

 

Det drejer sig blandt andet om automatisk afrimning, LED-belysning og elektronisk display. Alle funktioner der har til formål at sørge for, at du får det lettest muligt.

 

Amerikaner køleskab spørgsmål

Herunder gennemgår vi en række af de mest almindelige spørgsmål ved valg af amerikaner køleskab


Hvilket amerikaner køleskab er bedst?


Hvilket Samsung amerikaner køleskab er bedst?


Hvilket Siemens amerikaner køleskab er bedst?
Hvilket LG amerikaner køleskab er bedst?