Samsung RS7567THCSR Amerikaner køleskab

(0) 0 anmeldelser
Udgået. Se alle amerikaner køleskabe

Energiforbrug/år

Energiforbrug/år

458 kWh

Energiklasse

Energiklasse

Isterningfunktion

Isterningfunktion

Kølekapacitet

Kølekapacitet

361 liter

Frysekapacitet

Frysekapacitet

171 liter

Gå til alle specifikationer

Testplacering

Samsung køleskabe
Nr. 22 ud af 2

Bedste Samsung køleskabe »

Alle køleskabe
Nr. 181 ud af 11

Bedste køleskabe »

Amerikaner køleskabe
Nr. 26 ud af 1

Bedste amerikaner køleskabe »

Ga Til Pris Ga Til Pris
Score
0
76
Pris 8.995 kr. 5.555 kr.
Testresultater
Energiklasse
Årligt energiforbrug 458 kWh 409 kWh
Kølekapacitet 361 liter 357 liter
Frysekapacitet 171 liter 144 liter
Indfrysningskapacitet 12 kg/døgn 10 kg/døgn
Lydniveau 39 dB 43 dB
Isterningefunktion
Vanddispenser
Højde 1804 mm 1789 mm
Bredde 912 mm 912 mm
Score
0
Pris
8.995 kr.
Testresultater
Energiklasse
Årligt energiforbrug
458 kWh
Kølekapacitet
361 liter
Score
76
Pris
5.555 kr.
Testresultater
Energiklasse
Årligt energiforbrug
409 kWh
Kølekapacitet
357 liter
Score
96
Pris
7.697 kr.
Testresultater
Energiklasse
Årligt energiforbrug
429 kWh
Kølekapacitet
394 liter
Score
94
Pris
19.495 kr.
Testresultater
Energiklasse
Årligt energiforbrug
359 kWh
Kølekapacitet
381 liter
Score
92
Pris
6.999 kr.
Testresultater
Energiklasse
Årligt energiforbrug
419 kWh
Kølekapacitet
405 liter

Sammenligning

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
(0.00) baseret på 0 anmeldelser 

Whiteaway.com
(0.00) 0 anmeldelser

WhiteAway er en stor dansk internet forhandler der primært beskæftiger sig med salg af hvidevarer.


Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.

Vidste du?

Samsung RS7567THCSR bruger omkring 1.099,2 kr. på el i løbet af et år. Til sammenligning bruger et almindeligt køleskab (uden fryser) i gennemsnit for 271,2 kr. og et køle-fryseskab bruger i gennemsnit for 0,0 kr. 

I beregningen tages udgangspunkt i en elpris på 2,4 kr./kWh, som er gennemsnitsprisen i Danmark.

Beskrivelse af Samsung RS7567THCSR

Samsung RS7567THCSR er et amerikaner køleskab, udført i rustfrit stål design og med en speciel overfladebehandling, der gør det afvisende overfor fedtede fingre. Ydermere har det en kølekapacitet på 361 liter og en frysekapacitet på 171 liter, hvilket gør det ideelt til den gennemsnitlige familie, som ønsker god opbevaringsplads. Via det elektroniske display har du mulighed for at få isterninger, knust is og koldt vand, samt kan du regulere på temperaturen for både køle- og fryseskab. Derudover er det heller ikke en nødvendighed at afrime fryseren, eftersom den er udstyret med No frost funktion, hvilket med andre ord er “automatisk afrimning”.
 

Indretning

En af de centrale dele ved Samsung RS7567THCSR er Twin Cooling systemet, hvilket vil sige at køleskabet og fryseskabet køler uafhængig af hinanden. Derved sikres at luften i køleskabet holder fugten, mens luften i fryseskabet forbliver tør – således du får de mest optimale opbevarings forhold for både frysevarer og kølevarer.
 
Køleskab: Køledelen er bestående af 5 hylder i sikkerhedsglas materiale, hvoraf 4 af dem er højdejusterbare. Derudover er der 4 dørhylder, hvor den øverste er lukket og ideel til opbevaring af eksempelvis smør og ost, mens den nederste er ekstra bred så der er plads til større kartoner. Ydermere er der i bunden 2 transparente skuffer til opbevaring af frugt og grønt. Her er det også en mulighed at klappe låget op for at holde det friskt og lækkert, samt have nemmere adgang til indholdet.
 
Fryseskab: Fryseren er bestående af 3 hylder, hvoraf 2 af dem kan justeres i højden. Derudover er der også 3 dørhylder og 2 transparente fryseskuffer.
 

Funktioner

Både fryser og køleskab regulerer temperaturen ved hjælp af et elektronisk display. Det er klart at foretrække fremfor det mekaniske ikke alene fordi at det er simplere, men ligeledes da temperaturen bliver mere nøjagtig. Derudover har de ligeledes en række smarte og vigtige funktioner tilknyttet hver især.
 
Køleskab: En af de vigtigste dele i forhold til køleskabet er den ventilerede køling. Herved sørges for at luften cirkuleres optimalt rundt og der derved opnås en ensartet temperatur på alle hylder – så maden holder sig frisk og aromatisk i længere tid. Køleskabe uden ventileret køl har nemlig tendens til at være koldere i bunden end i toppen.
 
Fryseskab: Fryseren er udstyret med automatisk afrimning. Det vil med andre ord sige at du ikke skal spilde tid på afrimningen, men det klarer den ganske af sig selv. Den automatiske afrimning sikrer samtidig at energiforbruget ikke stiger, eftersom der ikke skal ret meget rim / frost til før det øges markant. Fryseren har desuden en indfrysningskapacitet på 12 kg, hvilket vil sige at det er den maksimale mængde som kan fryses ned i løbet af et døgn.
 

Energiklasse

Energiklassen for amerikaner køleskabet er A+, hvilket er ganske udmærket i forhold til at amerikaner køleskabe er kendt for at have et meget højt energiforbrug. Der er blandt andet LED-lys i både fryser og køleskab, hvilket både er mere energibesparende og holder længere i forhold til traditionel belysning. I gennemsnit har modellen et energiforbrug på 458 kWh / år.
 

Mål

180,4 cm x 91,2 cm x 69,2 cm (højde x bredde x dybde).

Læs mere om Samsung RS7567THCSR amerikaner køleskab her.

Specifikationsliste

Energiforbrug

Energiklasse
Årligt energiforbrug 458 kWh Gennemsnittet er 409 kWh
Årlig elpris 1.099,2 kr. Gennemsnittet er 981,6 kr.

Kapacitet

Kølekapacitet 361 liter
Frysekapacitet 171 liter

Funktionalitet

Indfrysnings-kapacitet 12 kg/døgn
Lydniveau 39 dB
Isterning funktion Ja
Vanddispenser Ja

Dimensioner og vægt

Feedback

Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...